Infrarood warmtepanelen

Ecolucht levert infrarood warmtepanelen met maximale efficiency. Duitse topkwaliteit met Tüv certificaat. De infraroodpanelen zijn meestal direct uit voorraad of snel leverbaar met royale keuze uit 8 types, vermogen / warmtebereik en formaat. Geavanceerde infrarood warmtepanelen met een voordelig efficient energieverbruik. Ontdek de succesfactoren van Knebel infraroodpanelen:
 • » laag energieverbruik dankzij reflextechnologie
 • » aangenaam warmtecomfort
 • » lichtgewicht aluminium voor uitstekende warmtegeleiding
 • » lichtgewicht infraroodpaneel voor wandmontage of plafond
 • » made in Germany (TÜV gecertificeerd)
 • » prettig bij luchtwegklachten door gezonde luchtkwaliteit
 • » thermostaat: plug-in / draadloos / wifi
 • » persoonlijk advies & montage op locatie door heel Nederland

Infrarood warmtepaneel - productassortiment

Ecolucht verkoopt en verhuurt de volgende Knebel infraroodpanelen:

Ecolucht is Benelux importeur van Knebel infrarood warmtepanelen. Profiteer van modern design, innovatieve technologie en een gezond en comfortabel binnenklimaat. Onze elektricien kan de infraroodpanelen voor u monteren maar we hebben ook veel klanten die zelf aan de slag gaan.

Keuzehulp voor uw ideale infrarood warmtepaneel

Een warmtepaneel met een hoog vermogen (Watt) zal een groter woonoppervlakte kunnen verwarmen. Onze types Reflex en Carboglas hebben een bewezen hoger warmterendement. U volstaat bij innovatieve techniek dus met een lager vermogen en dus een lager verbruik. Daarbij is ook belangrijk dat ook plafondverwarming efficiënter dan wandverwarming. Aan de hand van uw woonoppervlak helpen we u graag met het maken van de juiste keuze.

Infraroodpanelen huren

U kunt bij Ecolucht infrarood warmtepanelen kopen of huren. Sommige mensen willen het effect van infrarood panelen eerst eens een maandje ervaren. Anderen willen deze innovatieve verwarming tijdelijk gebruiken voor een beursevenement, een tijdelijke woning of extra bijverwarming in de strenge winter. Voorbeelden:
 • » infraroodpaneel type basic 500 W € 59,-
 • » infraroodpaneel type Reflex 600 W € 79,-
 • » infraroodpaneel type Reflex 900 W € 99,-

De verhuurprijzen voor grotere warmtepanelen zijn hoger. Deze prijzen zijn exclusief transportkosten.
Bij aanschaf verrekenen we de gemaakte huurkosten met de aanschafprijs.

Infraroodpaneel stroomverbruik berekenen

Reflex infraroodpanelen zijn duurder in aanschaf maar u verdient uw investering terug met een lager stroomverbruik. Zeker bij situaties dat u dagelijks in de winter het paneel een paar uur aanzet dan is de Reflex een aanrader. Bereken zelf met onze rekenvoorbeelden hoeveel stroom u verbruikt gemiddeld met een infraroodpaneel. En voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook met ons bellen of een email sturen.