PowerSun Basic – infrarood warmtepanelen

De Power Sun Basic is het Knebel instapmodel met een aantrekkelijke verkoopprijs en een gemiddeld stroomverbruik. Het type Reflex is duurder qua inkoopprijs u bespaart ermee op uw elektriciteitsverbruik. Dit Basic infraroodpaneel is dus meer geschikt voor ruimtes die u zo nu en dan een uurtje wil verwarmen. Het is ons basis infraroodpaneel. Het paneel is geproduceerd van plaatstaal met een wit licht gestructureerd oppervlak. De volledige oppervlaktetemperatuur wordt binnen 5 tot 10 minuten opgebouwd. Voor het meest efficiente energieverbruik adviseren we de Reflex infraroodpanelen van Knebel.

Afmeting Vermogen Gewicht Nieuwbouw* Oudbouw* Prijs incl. BTW
60 x 90 x 1,4 cm 500 W 12 kg 14 m²     9 m² € 379,-
60 x 120 x 1,4 cm 800 W 15 kg 22 m²   13 m² € 499,-
» bij het warmtebereik calculeren we met 2,4 meter plafondhoogte en de gemiddelde isolatiewaarde

Knebel Basic infraroodpaneel - producteigenschappen

Knebel Basic infrarood warmtepanelen bieden:
  • » made in Germany
  • » comfortabel binnenklimaat
  • » prijsvoordeel
  • » gemiddeld stroomverbruik

Power Sun Basic – functioneel & voordelig

Deze Power Sun Basic warmtepanelen zijn voordeliger in aanschafprijs dan de Reflex maar wat minder efficiënt in elektriciteitsverbruik. Ideaal voor kamers waar u af en toe een lekker behaaglijk warmtecomfort wenst. Voor meer geavanceerdere infrarood warmtepanelen met een maximaal warmterendement, nog lager verbruik en/of mooier design verwijzen we u naar de volgende producten:

Infraroodpaneel stroomverbruik berekenen

Reflex infraroodpanelen zijn duurder in aanschaf maar u verdient uw investering terug met een lager stroomverbruik. Zeker bij situaties dat u dagelijks in de winter het paneel een paar uur aanzet dan is de Reflex een aanrader. Bereken zelf met onze rekenvoorbeelden hoeveel stroom u verbruikt gemiddeld met een infraroodpaneel. En voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook met ons bellen of een email sturen.