PowerSun Basic – infrarood warmtepanelen

De Power Sun Basic is het voordelige Knebel instapmodel met een lagere verkoopprijs en een gemiddeld stroomverbruik. Het type Reflex is duurder qua inkoopprijs maar bidet extra zuinig stroomverbruik. Dit Basic infraroodpaneel is dus meer geschikt voor ruimtes die u af en toe eens een uurtje wil verwarmen. Het is ons meest voordelige infraroodpaneel. Geen spiegelreflextechnologie of aluminium behuizing. Het paneel is geproduceerd van plaatstaal met een wit licht gestructureerd oppervlak. De volledige oppervlaktetemperatuur wordt binnen 5 tot 10 minuten gerealiseerd. Voor een zuiniger energieverbruik adviseren we te kijken naar de Reflex infraroodpanelen van Knebel.

Afmeting Vermogen Gewicht Nieuwbouw* Oudbouw* Prijs incl. BTW
60 x 90 x 1,4 cm 500 W 12 kg 14 m²     9 m² € 379,-
60 x 120 x 1,4 cm 800 W 15 kg 22 m²   13 m² € 499,-
» bij het warmtebereik zijn we uitgegaan van 2,4 meter plafondhoogte en de gemiddelde isolatiewaarde

Knebel Basic infraroodpaneel - producteigenschappen

Knebel Power Sun Basic infrarood warmtepanelen bieden:
  • » made in Germany
  • » comfortabel binnenklimaat
  • » prijsvoordeel
  • » gemiddeld stroomverbruik

Power Sun Basic – functioneel & voordelig

Deze Power Sun Basic warmtepanelen zijn voordeliger in aanschafprijs dan de Reflex maar wat minder efficiënt in elektriciteitsverbruik. Ideaal voor kamers waar u af en toe een lekker behaaglijk warmtecomfort wenst. Voor meer geavanceerdere infrarood warmtepanelen met een maximaal warmterendement, nog lager verbruik en/of mooier design verwijzen we u naar de volgende producten:

Infraroodpaneel stroomverbruik berekenen

Reflex infraroodpanelen zijn duurder in aanschaf maar u verdient uw investering terug met een lager stroomverbruik. Zeker bij situaties dat u dagelijks in de winter het paneel een paar uur aanzet dan is de Reflex een aanrader. Bereken zelf met onze rekenvoorbeelden hoeveel stroom u verbruikt gemiddeld met een infraroodpaneel. En voor nadere informatie kunt u natuurlijk ook met ons bellen of een email sturen.