Vochtproblemen & schimmel

Heeft u last van vocht en schimmel in uw woning? Vochtproblemen wordt veroorzaakt door verkeerde keuzes tussen uw:
  • » verwarming
  • » ventilatie
  • » goed bedoelde isolatie

Schimmel is niet alleen slecht voor uw kozijnen. Het is ook nog eens erg ongezond. Sommige schimmels zijn zelfs kankerverwekkend. Deze vochtproblemen komen met name voor bij hetelucht verwarming met een convector. De warme lucht stijgt, koelt af en via de muren daalt deze weer naar de radiator toe. Dit is de ideale voedingsbodem voor schimmel. De lucht voelt warm en droog maar de wanden zijn eigenlijk vochtig.

Infrarood verwarming tegen vochtproblemen

Met infrarood verwarming verwarmt u de hele ruimte dus ook de wanden. Er is sprake van een evenwichtig gelijk klimaat door de hele ruimte. Geen hotspots en koude bruggen. Hierdoor zijn er geen grote temperatuur verschillen en krijgt vocht minder kans.

Nare geurtjes maskeren

In vochtige ruimtes ontstaan sneller vieze geurtjes en ongedierten. Ecolucht kan u helpen deze geuren te neutraliseren met een professionele geurverwijderaar. U kunt deze bij ons kopen en huren met deskundige service op locatie voor advies en montage. Wij beschikken over 100% natuurlijke etherische olie om de geurmachine te vullen. Voor een effectieve bestrijding van nare geurtjes.